Gerrit van de Goor, EHBO-docent en  werkzaam bij Arehbo service & advies, bood medio 2016 een petitie aan in de Tweede Kamer in Den Haag om zo meer bewustwording te creëren voor dit thema.  Onderwijsinstellingen zagen in dat de urgentie groot was, getuige de vele handtekeningen. Ruim 20.000 leerlingen ondertekenden de petitie, omdat zij iets willen betekenen voor deze samenleving. Ze kunnen met een EHBO-cursus het verschil maken tussen leven en dood.

De samenleving is rijp voor EHBO en reanimatie voor jongeren. Jongeren willen ook iets positiefs bijdragen aan hun omgeving. Om deze wens te realiseren biedt Arehbo opleidingen voor EHBO, BHV en VCA aan. Tijdens deze cursussen letten wij altijd op wat de doelgroep al weet, welke ervaring de cursisten hebben en in welke situaties zij terecht komen. Zo krijgt iedere deelnemer de uitdaging die hij verdient. Interesse in een EHBO-cursus voor uw school of vereniging? Neem contact op met Arehbo service & advies. We informeren u graag!

EHBO op school is een inititatief van Arehbo service & advies

postadres:

Arehbo service & advies